fredag 31 maj 2013

Bilresa

Det mest positiva med bilresan till Lyse idag är att den snart är slut...

torsdag 30 maj 2013

En vanlig torsdag

En vanlig torsdag som idag går det också hitta saker som förgyller, tex när Bastian och jag skulle fika och de hade nåt jippo, fika två betala för en.  Att stå i solen och titta på när Alice tränar fotboll är också härligt. Tre nöjda, fina barn i examenskläder värmer också det... Snart får grillen göra nytta och värma den med. Korv med bröd.

onsdag 29 maj 2013

Besök på KSS

Idag har båda tjejerna fått nya hörapparater.  Alice var mycket spänd och förväntansfull. Hilma något coolare. Efter sjukhuset åkte vi in till centrum i Skövde där vi shoppade lite och åt lunch på restaurang. Mysigt!

tisdag 28 maj 2013

Biljetter

Idag har jag beställt båtbiljetter till Gotland. Vi ska åka i slutet av juli tillsammans med Emil och Lien. Det känns alltid lite verkligare när man har biljetterna,  det går liksom inte ångra sig. Nu ska vi bara bestämma vad vi ska göra där...

söndag 26 maj 2013

Mors dag

På väg till Falköping för att fira mor och hämta Alice och Bastian. Några blommor från rabatten hann jag plocka till min kära mamma.

lördag 25 maj 2013

Söders höjder.

Vandrat runt på Söder med Mona. Gick från Skanstull bort mot Vita Bergen.  Vacker utsikt över havet och stan.  Vidare mot Gamla Stan.  Hamnade tillslut vid slottet där vi fick se dragonmusikkåren rida ut från borggården. Lite trött i benen, men glad, är jag nu på väg hem.



fredag 24 maj 2013

Tom Tits

Har varit på Tom Tits med jobbet idag. Det behövs nog ingen beskrivning.  Alltid lika roligt!

torsdag 23 maj 2013

Nya skolan

Idag var det träff på Alices nya skola. Först en snabb presentation av lärarna, varpå de tar med sina klasser till de tänkta klassrummen. Kvar står alla föräldrar. Jag passade på, liksom de flesta andra, att titta runt i lokalerna som ska bli skolan. Enligt ritningarna kommer det bli kanonfint och genomtänkt. Utomhus ska det bli två skolgårdar med konstgräs och en multisport-"anläggning", också den i konstgräs. Dessutom finns det riktigt stora gräsytor runt allt detta. Efter sådär 40 minuter kom klass 1 ut med sin fröken. De lekte en lek på stora gräsplanen och det var roligt att se. Alla såg ut att ha kul och var med.

Bröd

Har bakat bröd med några barn på jobbet idag. De blir härligt kletiga men resultatet blir trots det riktigt bra.

onsdag 22 maj 2013

Bakat

Idag var jag ledig och tillbringade några timmar i köket. Det blev kokostoppar, kladdkakemuffins och rabarbersaft. När Alice och hennes kompis Elsa kom hem från skolan fikade vi. Det smakade bra.

Spännande

Nu tänker jag göra som så många andra...starta en blogg. Vad ska den handla om tänker ni och det funderar jag också på, men jag ska försöka skriva om sådant som är positivt och kul i mitt liv, just här och nu. Det kan med andra ord bli allt mellan himmel och jord. Spännande!!