onsdag 25 september 2013

Igång igen

Idag har jag tränat med orkestern i två timmar. Som vanligt är det rep. på onsdagar. Dessa timmar är sköna som avkoppling för jag måste fokusera på noterna. Kan alltså inte tänka på annat...

fredag 20 september 2013

20 september

Nu sitter vi i båten och spelar kort. Vi har plockat iordning på mat och övrig packning. Vi har det jättemysigt just nu, säger Alice. Hilma ser fram emot slussningen imorgon.

måndag 16 september 2013

Segelhelg

Vi har seglat från Lysekil till Trollhättan nu i helgen. Göran och Marita höll oss sällskap. På lördagen var det fin segling. Vi sov mitt i centrala Göteborg, Lilla Bommens gästhamn. Igår körde vi Göta älv upp till Trollhättan. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss för vi hann inte med slussarna i Trollhättan. De stänger kl 19.00. Nu ligger Ramunda och väntar på oss till nästa helg. Två långa dagar på sjön är till ända. Nu ser jag fram emot nästa helg när Alice och Hilma ska följa med på båten.

De här godingarna sa vi godnatt till på fredagkväll.

Den här grynnan var väl utmärkt.

Jag står i fören när vi närmar oss Göteborg.

Längst ut i Lilla Bommens gästhamn låg vi. Det tog ett tag innan jag förstod att strålkastaren från operahuset inte var på vår båt, utan på Evert Taube.
Lämnar Göteborg på söndag morgon.
Göran och Marita.
Soluppgång 
Skulle kunna vara Grundsund. 
I slussen i Lilla Edet.
Frusen och trött sista biten till Trollhättan.

söndag 8 september 2013

Gäster!

I helgen har vi haft besök av Oscar och Annika med barn, Birgitta, Göran och Marita med Ella. Vi var nere på stan och tittade. Det var Speed Art Design i Mariestad denna helgen så det var massor av folk ute. Vi träffade Bubben och Gittan. Roligt! Sen fortsatte vi till Johannesbergsparken där vi åt lunch. Därefter gick vi till GalleriP där Jane visade oss den nya utställningen. Väl hemma fikade vi. Efter en stunds avkoppling började vi med maten och hade klädstafett. Sen åt och umgicks vi hela kvällen. Idag har vi varit några timmar ute på Ekudden där några badade. Vi grillade korv. Sen åkte vi hem för att än en gång fika. Efter det var det dags för de andra att åka hem. Nu ligger vi i soffan och ser på film. Trötta men glada.