söndag 29 juni 2014

Lady Slow

Daniel, Emil och jag har varit ute med Lady Slow i drygt tre timmar. Vi åkte runt Kornö och fiskade hela tiden. Vi behöll 8 makrillar. Vi fick även en torsk men den var för liten.

Nu är det semester

Vår semester började i torsdags. Den dagen ägnade vi åt att slappa och packa. Det gick bra. I fredags var det "släktträff" på Liseberg. Det gick väldigt bra. Igår åkte Lien, Hilma och jag till Torp för att shoppa. Även det gick bra. Idag har Lien lyckats få med mig ut på en joggingtur. Det gick...

onsdag 18 juni 2014

En liten sammanfattning

Nu var det länge sen jag skrev något här, det betyder inte att allt är tråkigt och jobbigt, bara att jag är trött och inte använder de rätta "glasögonen". Om jag gör det så kan jag sammanfatta de senaste veckorna som intensiva...

Vi har haft besök av först Jesper med barn och sedan av Oscar och Annika med barn. Seglade lite båda helgerna. Det har varit skolavslutningar med fina barn.

I helgen som gick var Hilma och jag i Stockholm. Vi var på konsert med one direction på lördagen och sov på hotell. På söndagen gick vi mest i affärer.