onsdag 30 juli 2014

Lite allt möjligt

Nu har vi varit hemma i nästan en hel vecka! Vi hann byta golv i vardagsrummet, bryggsegla med bad, bad i både Vänern och poolen. Nu är vi i Motala i Birgittas stuga. Jesper med barn är också här. Vi har badat och letat cacher. Bortskämda blir vi också av Birgitta.

torsdag 24 juli 2014

Lyse några sommardagar i juli.

Nu har vi varit i Lyse några dagar. Vädret har varit fantastiskt! Temperaturen i havet är över 20 grader. Förutom mina föräldrar var Kickan, Patrik och Vida också där. Vi har åkt båt, badat, snorklat, poolat, skrattat, shoppat och slappat. Det vi inte gjorde var att ta med Alices väska...men det löste sig ändå. Hilma stannade hemma och bodde hos en kompis. Henne var det kul att se idag.

söndag 13 juli 2014

Riksläger 2014

I år var vi i Gnosjö. Alla släktingar på Daniels sida var också där och vi hade ett eget litet tältläger på det stora lägret. Det är roligt att se hur kul barnen tycker det är att vara med varandra. Ja, även vi vuxna förstås. Utbudet av aktiviteter var stort som vanligt. Det var bl a frisksportkul, vandringar, trumkurs, volleyboll, trampolin och BAD. Vädret var kanon hela veckan förutom en rejäl åskskur som varade någon timme. På fredagen lyckades Alice och Måns simma 200 meter och belönades med var sitt simborgarmärke.

fredag 4 juli 2014

Grip/Forsmark on tour 2014

Nyss hemkommen från Dalarna med många roliga saker att tänka tillbaka på. Bland annat Orsa björnpark, sommar-rodel i Rättvik och den lilla vandringen runt styggforsen. Trots lite tråkigt väder var humöret på topp nästan hela tiden. Det är roligt att vara tillsammans med Emil och Lien lite längre tid eftersom vi ses för sällan.