onsdag 10 september 2014

Segelflyg

När Daniel fyllde 40 fick han prova på segelflyg av oss. Det gjorde vi idag. Vi åkte till Falköping och så började det. Efter lite instruktioner var det dags. Tyvärr var det ingen termik idag så det gick inte vara uppe så länge, men istället blev de uppvinschade 2 gånger. Mannen som körde är en lärarkollega till mamma och efter Daniels andra åktur frågade han om hon ville följa med upp en gång, men till min stora glädje tackade hon nej. Då frågade han om jag ville. Yes! tänkte jag, men svarade Ja gärna. Jag hade ganska hög puls och blundade i början när vi for iväg, men sen var det bara härligt. Toppen! Fantastiskt!

söndag 7 september 2014

Surö-Harnäs

Idag åkte vi till Surö-Harnäs söder om Sjötorp. Det var en vandring på 4-5 km runt en udde i Vänern. Solen sken och det var fantastiskt vackert på vissa ställen. Idag var Birgitta med oss. Vi stannade på några klippor och fikade. Där passade även Alice och jag på att doppa oss. Vi saknade dock både badkläder och handdukar så jag var lite smånervös att det skulle komma någon...Vi hittade några stolta fjällskivlingar och smörsoppar som fick följa med hem. Dessutom slog vi ett rekord idag...16 cacher på en dag!

lördag 6 september 2014

Vristulven

Idag har Daniel, Alice, Elsa och jag varit på utflykt. Vi åkte till sjön Vristulven. Daniel hade lagt in cacher på vår gps och vi hittade 6 st. Vi såg en bäverhydda och flera träd som var avgnagda. Det var en härlig utflykt i vackert väder.